Cum comand

12:56

Daca iti doresti un produs de pe Annya Handmade tot ce trebuie sa faci este sa ma contactezi folosind una dintre metodele :

  • fie printr-un email la adresa anamariadan06@gmail.com 
  • folosind rubrica contact 
  • lasandu-mi un mesaj pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AnnyaHandmade/
Voi incerca sa-ti raspund in cel mai scurt timp posibil .
In mesaj trebuie sa incluzi adresa produsului pe care ti-l doresti , email-ul tau , adresa la care iti doresti sa fie livrat produsul ( in cazul in care nu este posibila livrarea personala) , 
Mai multe detalii despre plata si livrarea produselor gasesti aici.
Produsele aflate in stoc se pot livra chiar si in aceeasi zi sau in maxim 2 zile lucratoare .
Daca produsul nu este pe stoc imi poti trimite adresa acestuia si in functie de materiale dispobile iti voi spune daca pot reface acel produs si cat dureaza . 
In cazul produselor de craft ( plicuri , cutii , etc ) in mesaj trebuie sa specifici si alte detalii , cum ar fi numarul de bucati , materialul , culoare , aplicatii dorite , etc . In functie de aceste detalii iti voi spune in cat timp va fi gata comanda ta . Atentie insa in cazul acestor produse durata de realizare este ceva mai mare , in functie de cate bucati doriti . Pentru o buna colaborare am rugamintea sa plasati comenzile din timp . Spre exemplu , in cazul buchetelor realizarea acestora se face in aproximativ 10-15 zile .
In cazul bijuteriilor poti schimba spre exemplu culoarea margelor , a snururilor etc . Specifica acest lucru atunci cand ma contactezi .
Pentru orice alte intrebari iti stau la dispozitie.
Sper din suflet ca vei gasi ceva pe placul tau pe acest blog si ca vom avea o colaborare placuta!

S-ar putea sa-ti placa si...

0 comentarii